close
FIGYELEM! Ez egy teszt oldal!

Látogató számláló

0
0
2
1
2
5
7

Fehér színű műanyag nyílászárók

Fehér színű műanyag nyílászárók tulajdonságai:

A fehér színű műanyag nyílászárók az egyik legnépszerűbb és leggyakoribb választás nyílászáró vásárlás vagy csere esetén. Cégünk termékpalettáján  egyaránt megtalálhatóak a legkedvezőbb árfekvésű, valamint a prémium termékek is, legyen szó, akár műanyag ablakról, vagy erkély ajtóról.

Műanyag nyílászáróinkat nem csak szabvány, hanem egyedi méretben kínáljuk Ügyfeleink részére, valamint különböző hőszigetelt és biztonsági üvegek is választhatóak a kívánt termékhez.

A műanyag nyílászárók rendkívüli előnye, hogy nem igényelnek különösebb törődést, egyszerűen és könnyen tisztíthatóak, felületük rendkívül ellenálló a különböző mechanikus sérülésekkel szemben.

A műanyag nyílászárók gyártásakor különböző adalékanyagokat kevernek a műanyaghoz (pl. UV stabilizátor, vetemedés gátló, öregedés gátló stb..), melynek köszönhetően a nyílászárók hosszú évtizedekig megőrzik alakjukat és ellenállnak az őket érő környezeti hatásoknak.

Az általunk forgalmazott műanyag nyílászárók megfelelnek a legmagasabb minőségi és esztétikai elvárásoknak, minden termékünkre garanciát vállalunk.

Fehér színű műanyag nyílászárók paraméterei:

Beépítési mélység/profil vastagsága: 76mm, 85mm

Légkamrák száma: 5, 6

Üveg hőveszteségi értéke: K=1,0W/m2K, K=0,6W/m2K; K=0,7W/m2K két és háromrétegű üveg, valamint igény esetén meleg peremmel is rendelhető

Gumitömítés: extrudált gumitömítés fekete és szürke színben az ablak színétől függően, 2 vagy 3 tömítéssel

Vasalat: Roto NT német vasalat rendszer, vagy Maco Multi-Matic vasalat rendszer, hibás működtetés és kiemelés megakadályozó funkcióvédelem, vasalatba épített résszellőző, több ponton záródó alap biztonsági vasalat, Roto kilincs

Profil és üvegezőléc alakja: profilonként eltérő (szögletes, kerek, kerekített)

Profil alaptulajdonságai: hőhídmentes, ütésálló, akril bázisú PVC profil, UV sugárzást álló alapanyaggal, magas felületi fényű

Acélmerevítés: minden tartományban erős, horganyzott acélmerevítés

Kiegészítő esztétikai és funkcionális lehetőségek: osztások (valódi és üveg közötti), díszüvegek, fa utánzat

Funkcionalitás: minden kivitel (fixtől az emelő tolóig)

Honlap készítés